Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanserden kurtulmak

Rüyada kanserden kurtulmak

Rüyada kanserden kurtulmak gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, haneye nifak gireceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına delalet eder.

Rüyada kanserden kurtulmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizinle görüşme konusunda isteksizlik gösteriyorsa ilişkiyi gözden çıkarma zamanı gelmiş olabilir.

Rüyada kanserden kurtulmak çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına inanılır.

Rüyada başkasının kanser olduğunu görmek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kanser kadın görmek özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına delalet eder.

Rüyada bir kişinin kanser olduğunu öğrenmek zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, ekonomik olarak kalkınacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine işarettir.

Rüyada kanserden ölmek kafasını toparlayacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine delalettir.

Rüyada eşini kanser olduğunu görmek çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına alamet etmektedir.

Rüyada akrabanın kanser olduğunu görmek imkânların günden güne azalacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada babasını kanser görmek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, emeklerinin yarıda kalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments