Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akmayan çeşme görmek

Rüyada akmayan çeşme görmek

Rüyada akmayan çeşme görmek atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, işlerin büyük kazanç getireceğine, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, kafasının da rahat edeceğine yorulur.

Rüyada akmayan çeşme gördüyseniz:

  • Geleceğe yönelik olumlu gelişmeler olabilir.

Rüyada çeşmeden temiz su aktığını görmek tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, eksiklerinin farkına varacağına işarettir.

Rüyada çeşmeden su akması görmek emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çeşmeden bulanık su aktığını görmek yorgun ve gergin günler geçireceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çeşmeden su aktığını görmek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine inanılır.

Rüyada çeşmenin aktığını görmek onu dinleyeceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada çeşmeden kan aktığını görmek yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, tüm dileklerin tutacağına delalettir.

Rüyada çeşmelerden su aktığını görmek işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, onu alkışlayacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına delalettir.

Rüyada akmayan çeşme görmek başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, dualarının kabul olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments