Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeşmenin aktığını görmek

Rüyada çeşmenin aktığını görmek

Rüyada çeşmenin aktığını görmek çok güzel günler göreceğine, bazen umutlarını yitireceğine, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, sevdiği birini kırmaya, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada çeşmenin aktığını gördüyseniz:

  • Hemen belli cevaplar almayı beklememenizde fayda var.

Rüyada çeşmede su aktığını görmek işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada çeşmeden çamurlu su aktığını görmek dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada su akmayan çeşme görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, çok zor duruma düşüleceğine, çıkmaza gireceğine alamet eder.

Rüyada çeşmeden bulanık su aktığını görmek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada çeşmenin aktığını görmek gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, dikkat çekeceğine delalet eder.

Rüyada çeşmeden su akması görmek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına delalet eder.

Rüyada çeşmeden temiz su aktığını görmek bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine yorulur.

Rüyada çeşmeden su aktığını görmek yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments