Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir insanı şişman görmek

Rüyada bir insanı şişman görmek

Rüyada bir insanı şişman görmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, mal mülk kazanacağına, şansa, mallarının ve kazancının çoğalacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada bir insanı şişman gördüyseniz:

  • Diğerlerinin neler yaptığına da göz atmak, işde başarı getirebilir.

Rüyada şişman bir insan görmek üzüleceğine, sorunların hallolacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine yorulmaktadır.

Rüyada şişman insanlar görmek borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına inanılır.

Rüyada şişman insanı zayıf görmek nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına delalet eder.

Rüyada zayıf insanı şişman görmek kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine yorulur.

Rüyada bir insanı şişman görmek aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine yorulmaktadır.

Rüyada şişmanlık görmek üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada şişman kadınla evlenmek işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada şişman tavşan görmek maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments