Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zayıf insanı şişman görmek

Rüyada zayıf insanı şişman görmek

Rüyada zayıf insanı şişman görmek sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, kırılan umutların tekrar filizleneceğine, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, duygularının ön plana çıkacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına alamet eder.

Rüyada zayıf insanı şişman gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlar veya size karşıt fikirdeki kişilerle mücadele edilmesi söz konusu olabilir.

Rüyada zayıf insanı şişman görmek can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada şişman insanı zayıf görmek uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada şişman birini zayıflamış görmek uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada zayıf birini şişman görmek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada zayıf olan birini şişman görmek büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, saadete ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada şişmanı zayıf görmek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine delalettir.

Rüyada zayıf birini şişmanlamış görmek her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine işarettir.

Rüyada şişman birini zayıf görmek kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, hastalıklardan kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments