Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişman insanı zayıf görmek

Rüyada şişman insanı zayıf görmek

Rüyada şişman insanı zayıf görmek kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine işarettir.

Rüyada şişman insanı zayıf gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ilgilendiren değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada zayıf insanı şişman görmek gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, birçok iş kapısının açılacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada şişman insanı zayıf görmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, kırılacağına yorulur.

Rüyada zayıf birini şişmanlamış görmek ağız tadının bozulmayacağına, rızkın kesilmeyeceğine, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına alamet eder.

Rüyada zayıf olan birini şişman görmek günahkar olacağı işlere gireceğine, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına yorulur.

Rüyada şişman birini zayıflamış görmek ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada şişman birini zayıf görmek iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, en pahalı evlerde oturacağına işaret etmektedir.

Rüyada şişman kadını zayıf görmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, her anlamda şifa bulmaya rivayet eder.

Rüyada zayıf birini şişman görmek çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, onlardan iyilik ve yardım göreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments