Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akıntılı yara görmek

Rüyada akıntılı yara görmek

Rüyada akıntılı yara görmek ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, işlerinin tutacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, insanlardan uzaklaşacağına, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, iyi insanlarla arkadaş olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada akıntılı yara gördüyseniz:

  • Kişisel yatırımlara önem vermeniz maddi açıdan büyümenize yardım edebilir.

Rüyada akıntılı yara görmek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına delalettir.

Rüyada akıntıya kapılmak çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada genital akıntı görmek zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına tabir olunur.

Rüyada nehirde akıntıya kapılmak sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine alamet eder.

Rüyada denizde akıntı görmek yaşamına farklı bir yön vereceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına işarettir.

Rüyada akıntılı su görmek iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, zorluklarını aşacağına, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine tabir olunur.

Rüyada kadının akıntısını görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadın akıntısını görmek etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, yanlış yatırımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments