Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada genital akıntı görmek

Rüyada genital akıntı görmek

Rüyada genital akıntı görmek geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, uzun süre kendini toparlayamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada genital akıntı gördüyseniz:

  • Ailenizi, evinizi, gayrimenkullerinizi ya da daha karışık bazı konuları ilgilendiren başlıklarda bazı şeyler netlik kazanmaya başlıyor veya siz kafanızda olayları netleştiriyorsunuz.

Rüyada genital akıntı görmek uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına delalet eder.

Rüyada kadın genital bölgede kıl görmek ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada temiz genital bölge görmek işlerinin yolundan çıkacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadın genital bölge görmek bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına işaret eder.

Rüyada kadının genital bölgesini görmek hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek genital organı görmek büyük kazanç sağlanacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada genital bölgede sivilce görmek büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına yorulur.

Rüyada başkasının genital bölgesini görmek geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, maddi durumun düzeltileceğine, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments