Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akıntılı su görmek

Rüyada akıntılı su görmek

Rüyada akıntılı su görmek güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine rivayet eder.

Rüyada akıntılı su gördüyseniz:

  • Olayların ya da gelişmelerin iyi tarafları da var.

Rüyada çamurlu su akıntısı görmek hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, ağlayacağına, strese gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada su akıntısı görmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına inanılır.

Rüyada akıntılı su görmek elinde bulunan imkânların bollaşacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına inanılır.

Rüyada su akıntısına kapılmak onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, yaptığı işlerin de içine sineceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz akıntı görmek zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadın akıntısını görmek oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine inanılır.

Rüyada yüzerken akıntıya kapılmak çok büyük paralar kazanılacağına, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada akıntılı denizde yüzmek iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments