Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın akıntısını görmek

Rüyada kadın akıntısını görmek

Rüyada kadın akıntısını görmek sıkıntılarının biteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, iş sahibi olunacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine alamet eder.

Rüyada kadın akıntısını gördüyseniz:

  • Bonkörlük sınırlarınızı zorlamamanızda fayda var.

Rüyada kadın akıntısı görmek yeniden bir araya geleceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, iyi hissedeceğine inanılır.

Rüyada kadın akıntısını görmek büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine yorulur.

Rüyada kadının akıntısını görmek zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kadınsal akıntı görmek garanti olacak bir yer edineceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizde akıntı görmek diplomalı kimse olacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada akıntılı denizde yüzmek bağının ve bahçesinin de artacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına rivayet eder.

Rüyada yüzerken akıntıya kapılmak sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada siyah akıntı görmek böylece yeni bir hayata adım atılacağına, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments