Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde akıntı görmek

Rüyada denizde akıntı görmek

Rüyada denizde akıntı görmek dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, güzel işler yapacağına, işte de mutlu olunacağına, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, güzel ve önemli işler yapacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde akıntı gördüyseniz:

  • Planlarınızı yakınınızdaki kişilerle uygulamanız doğru yönde ilerlemenizi sağlayabilir.

Rüyada deniz akıntısı görmek olmayı hedeflediği makama da oturacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine alamet eder.

Rüyada akıntılı deniz görmek rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada denizde akıntı görmek umutlarının da tükeneceğine, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada akıntılı denizde yüzmek maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına işarettir.

Rüyada denizde akıntıya kapılmak işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına delalet eder.

Rüyada akıntılı yara görmek yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil akıntı görmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada burun akıntısı görmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, statü atlayacağına, rütbe edineceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments