Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehirde akıntıya kapılmak

Rüyada nehirde akıntıya kapılmak

Rüyada nehirde akıntıya kapılmak borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, çok mutlu bir yuva kurulacağına rivayet eder.

Rüyada nehirde akıntıya kapılmak gördüyseniz:

  • İlgi alanınızı paylaşan kişilerin desteğiyle bir fikrinizin peşinden gitmeniz ortaklığa olanak sağlayabilir.

Rüyada nehirde akıntıya kapılmak emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına yorulur.

Rüyada derede akıntıya kapılmak sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, ters giden işlerin de düzeleceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına yorulur.

Rüyada su akıntısına kapılmak kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, işlerinin yaver gideceğine, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada akıntıya kapıldığını görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde akıntıya kapılmak karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına delalet eder.

Rüyada akıntıya kapılmak çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, büyük paralara sahip olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına delalettir.

Rüyada yüzerken akıntıya kapılmak oğlu evli ise boşanacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, özgüveninin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada nehire kapılmak sorunlarını unutacağına, zor bir dönem geçirileceğine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments