Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akıntıda sürüklenmek

Rüyada akıntıda sürüklenmek

Rüyada akıntıda sürüklenmek yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, birçok kişinin yardımına koşulacağına, yüksek mertebeye geleceğine, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akıntıda sürüklenmek gördüyseniz:

  • Açık fikirli olmanızda fayda var.

Rüyada akıntıda sürüklenmek çok büyük bir endişeye kapılacağına, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, amaçlardan sapmaya rivayet etmektedir.

Rüyada derede akıntıya kapılmak avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, makam ve rütbe edineceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah akıntı görmek kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza yorulmaktadır.

Rüyada su akıntısına kapılmak vefakar bir insan olunacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine yorulur.

Rüyada kahverengi akıntı görmek sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çamurlu su akıntısı görmek mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, hem moral hem de çareler bulacağına delalet eder.

Rüyada nehirde akıntıya kapılmak işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına yorulur.

Rüyada akıntılı deniz görmek attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, beklentilerin hızla gerçek olacağına, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments