Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kahverengi akıntı görmek

Rüyada kahverengi akıntı görmek

Rüyada kahverengi akıntı görmek işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, adını herkese duyuracağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, ortaklıkların bozulacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada kahverengi akıntı gördüyseniz:

  • Belli konularda fikirlerinizi ısrarla savunabilir veya bazı kişilerin tarafını tutma konusunda ısrarcı olabilirsiniz.

Rüyada kahverengi akıntı görmek aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine işarettir.

Rüyada akıntılı denizde yüzmek herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine inanılır.

Rüyada kadın akıntısı görmek malının ve parasının eksilmeyeceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine alamet eder.

Rüyada rahim akıntısı görmek sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, konforunu ve rahatını yitireceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına tabir olunur.

Rüyada kadın akıntısını görmek çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına inanılır.

Rüyada siyah akıntı görmek yorulacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, iyi konumlara geleceğine işaret eder.

Rüyada yeşil akıntı görmek maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine alamet eder.

Rüyada deniz akıntısı görmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments