Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su akıntısına kapılmak

Rüyada su akıntısına kapılmak

Rüyada su akıntısına kapılmak kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, bahtının açık olacağına, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, kötü günlerinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada su akıntısına kapılmak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde dekoratif değişiklikler yapabilir, taşınabilir veya ev alışverişlerine zaman ayırabilirsiniz.

Rüyada su akıntısına kapılmak iş hayatında değişiklik yapacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada derede akıntıya kapılmak maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına işarettir.

Rüyada nehirde akıntıya kapılmak işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine rivayet eder.

Rüyada yüzerken akıntıya kapılmak eline büyük fırsatlar geçeceğine, hayallerinin peşinden gideceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada akıntıya kapıldığını görmek çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, durumun değişmesine işarettir.

Rüyada denizde akıntıya kapılmak üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına alamet eder.

Rüyada akıntıya kapılmak güzel gelişmeler yaşanacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, tabiri caizse can bulacağına delalet eder.

Rüyada akıntılı su görmek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments