Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamurlu su akıntısı görmek

Rüyada çamurlu su akıntısı görmek

Rüyada çamurlu su akıntısı görmek hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, kime danışacağını bilemez olacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine delalet eder.

Rüyada çamurlu su akıntısı gördüyseniz:

  • Daha gerçekçi olmanız herkes açısından daha faydalı sonuçlar doğurabilir.

Rüyada çamurlu su akıntısı görmek kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına tabir olunur.

Rüyada su akıntısı görmek kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, ferahlayacağına, esenleyeceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına işaret eder.

Rüyada su akıntısına kapılmak hastalanacağına, üzüleceğine, malının artmasını sağlayacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına rivayet eder.

Rüyada akıntılı su görmek maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine tabir olunur.

Rüyada akıntılı suda yüzmek maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına işarettir.

Rüyada kadın akıntısı görmek çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına alamet etmektedir.

Rüyada kahverengi akıntı görmek çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, büyük kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada kadınsal akıntı görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, eski enerjisini bulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments