Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akıntılı deniz görmek

Rüyada akıntılı deniz görmek

Rüyada akıntılı deniz görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, gülmeye hasret kalacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, günah işlemekten korunacağına, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine tabir olunur.

Rüyada akıntılı deniz gördüyseniz:

  • Takviminiz dolu olmasına rağmen cazip teklifleri geri çevirmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada denizde akıntı görmek bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına alamet eder.

Rüyada deniz akıntısı görmek içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada denizde akıntıya kapılmak yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına delalettir.

Rüyada akıntılı deniz görmek zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına tabir olunur.

Rüyada akıntılı denizde yüzmek de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine yorulur.

Rüyada akıntıda yüzmek eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada kadınsal akıntı görmek kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına rivayet eder.

Rüyada çamurlu su akıntısı görmek kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments