Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akıntı görmek

Rüyada akıntı görmek

Rüyada akıntı görmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, üzüntünden sağlığından olacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, rahatın ve konforun yerine geleceğine, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada akıntı gördüyseniz:

  • Kapalı kapılar ardında konuşulanları göremiyorsunuz.

Rüyada akıntılı suda yüzmek sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine işarettir.

Rüyada denizde akıntıya kapılmak bazı ortak işlere gireceğine, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine işaret eder.

Rüyada rahim akıntısı görmek yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, rüya sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına yorulur.

Rüyada kadın akıntısını görmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada akıntılı su görmek kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına inanılır.

Rüyada akıntıya karşı yüzmek yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada akıntıya kapılmak üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil akıntı görmek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, beklentilerine ulaşacağına, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments