Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rahim akıntısı görmek

Rüyada rahim akıntısı görmek

Rüyada rahim akıntısı görmek yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, hileli durumlarla karşılaşılacağını, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada rahim akıntısı gördüyseniz:

  • Belli bir işe, harekete ya da iş birliğine sorgulamaksızın bağlanmak ya da odaklanmak yerine alternatifleri gözden geçirmenizde fayda var.

Rüyada rahim akıntısı görmek hayatının belli bir rutine oturacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı işaret eder.

Rüyada rahimde akıntı görmek yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına, günahkâr olacağına işaret eder.

Rüyada akıntılı su görmek geçim derdi çekmeyeceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada su akıntısına kapılmak rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, rahatın ve konforun yerine geleceğine delalettir.

Rüyada kahverengi akıntı görmek hayatında olumlu değişiklikler olacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına tabir olunur.

Rüyada deniz akıntısı görmek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine işarettir.

Rüyada sarı akıntı görmek hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada akıntı görmek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments