Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde akıntıya kapılmak

Rüyada denizde akıntıya kapılmak

Rüyada denizde akıntıya kapılmak dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, yeni bir makama sahip olunacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına rivayet eder.

Rüyada denizde akıntıya kapılmak gördüyseniz:

  • Gelirinizi müsrifçe harcamayın.

Rüyada denizde akıntıya kapılmak dertlerin ve sorunların artacağına, rahat bir işe girileceğine, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada akıntıya kapıldığını görmek hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, şansın kapanacağına işarettir.

Rüyada akıntıya kapılmak eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında zarar edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzerken akıntıya kapılmak mutluluk ve başarı getireceğine, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, tövbelerinin kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada su akıntısına kapılmak bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine inanılır.

Rüyada derede akıntıya kapılmak iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine yorulmaktadır.

Rüyada nehirde akıntıya kapılmak sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine alamet eder.

Rüyada deniz akıntısı görmek herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments