Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akıntılı suda yüzmek

Rüyada akıntılı suda yüzmek

Rüyada akıntılı suda yüzmek ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, üzüleceğine, yıkılacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, zorluklarının biteceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına alamet eder.

Rüyada akıntılı suda yüzmek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri olayları sizin bakış açınızla görmeye zorlamanız gerekebilir.

Rüyada akıntılı suda yüzmek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına işarettir.

Rüyada akıntıda yüzmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada akıntılı denizde yüzmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına tabir olunur.

Rüyada akıntıya karşı yüzmek şansın bir türlü dönmeyeceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına yorulur.

Rüyada kulak akıntısı görmek güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada kadın akıntısı görmek doğru haber almaya, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Rüyada su akıntısına kapılmak iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına tabir olunur.

Rüyada rahimde akıntı görmek daima secde ve şükür edeceğine, kindar olacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments