Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil akıntı görmek

Rüyada yeşil akıntı görmek

Rüyada yeşil akıntı görmek en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, kederinin dağılacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, yönetici makamına oturacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil akıntı gördüyseniz:

  • Hukuki, maddi veya sağlıkla ilgili bazı konuların üzerinden geçmelisiniz.

Rüyada yeşil akıntı görmek hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada akıntıya kapıldığını görmek rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada kadınsal akıntı görmek rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine işaret eder.

Rüyada akıntılı denizde yüzmek çok sorunlu günler geçireceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kadın akıntısı görmek ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın rüya sahibine geleceğine, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine alamet eder.

Rüyada akıntı görmek atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akıntıda yüzmek atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına delalettir.

Rüyada sarı akıntı görmek feraha ermeye, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments