Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akıntıya karşı yüzmek

Rüyada akıntıya karşı yüzmek

Rüyada akıntıya karşı yüzmek istihdam edeceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, düşmanlarını bile affedeceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada akıntıya karşı yüzmek gördüyseniz:

  • Esnek olmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada akıntıya karşı yüzmek kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, emeklerinin karşılığını alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akıntılı denizde yüzmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine tabir olunur.

Rüyada akıntılı suda yüzmek esenliği bulacağına, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına alamet eder.

Rüyada akıntıda yüzmek sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada yüzerken akıntıya kapılmak yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, birçok kişiye yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada akıntıya kapıldığını görmek sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, bol nimete kavuşacağına, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına rivayet eder.

Rüyada akıntı görmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, karanlık kişilerle muhatap olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine alamet eder.

Rüyada denizde akıntıya kapılmak mutlu günler göreceğine, maddi açıdan ferahlayacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments