Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada seçilmiş insan olmak

Rüyada seçilmiş insan olmak

Rüyada seçilmiş insan olmak yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, başarılarının bir ömür süreceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına delalet eder.

Rüyada seçilmiş insan olmak gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleri oluşturulması ya da anlaşmalar düzenlenmesi konusunda liderliği ele almanız gerekebilir.

Rüyada seçilmiş insan olmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, eğlenceli günler geçireceğine, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına yorulur.

Rüyada seçilmiş kişi olduğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, işte de mutlu olunacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına işaret etmektedir.

Rüyada seçildiğini görmek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına alamet eder.

Rüyada başkan seçilmek zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma işaret eder.

Rüyada başkan seçildiğini görmek kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine işarettir.

Rüyada seçilmiş olmak üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına rivayet eder.

Rüyada belediye başkanı seçilmek bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada seçilmiş kişi olmak uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments