Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada seçilmiş olmak

Rüyada seçilmiş olmak

Rüyada seçilmiş olmak çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, ruhen güzelleşeceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına tabir olunur.

Rüyada seçilmiş olmak gördüyseniz:

  • Her koşulda size hayran olan kişiler bile tam olarak ne yapmaya çalıştığınızı anlamaya bilirler.

Rüyada seçilmiş kişi olmak verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine işarettir.

Rüyada başkan seçildiğini görmek artık kötü günler yaşamayacağına, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine rivayet eder.

Rüyada bir göreve seçilmek neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına rivayet eder.

Rüyada güzel seçilmek yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada seçilmiş insan olmak kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada seçilmiş kişi olduğunu görmek çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına inanılır.

Rüyada seçilmiş olduğunu görmek bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada belediye başkanı seçilmek meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments