Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir göğsünü büyük görmek

Rüyada bir göğsünü büyük görmek

Rüyada bir göğsünü büyük görmek güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, beklenen mirasın alınacağına, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir göğsünü büyük gördüyseniz:

  • İç sesinize kulak vermelisiniz.

Rüyada bir göğsünü büyük görmek dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine delalet eder.

Rüyada göğsü büyük görmek para kazanmasına da vesile olacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına alamet eder.

Rüyada göğsünün büyük olduğunu görmek verilen kararların geri çekileceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, beyaz ise güzel bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada göğsünde beze görmek düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, maddi olarak zarar edileceğine delalettir.

Rüyada göğsünü yarmak kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına delalet eder.

Rüyada kadın göğsünü ellemek rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına inanılır.

Rüyada gökten yıldız düştüğünü görmek daha iyi mağazalardan giyineceğine, hedeflerini tutturacağına, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin göğsüne dokunmak umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments