Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsünde beze görmek

Rüyada göğsünde beze görmek

Rüyada göğsünde beze görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, şükür içinde bir hayat süreceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına alamet eder.

Rüyada göğsünde beze gördüyseniz:

  • Neler yaptığınıza dikkat etmelisiniz.

Rüyada göğsünde beze görmek büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, zorlukların giderileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yağ bezesi sıkmak değer göreceğine, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine inanılır.

Rüyada koltuk altında beze görmek yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz beze sarılmak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, istediklerini elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada beze görmek aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, değişik insanlarla karşılaşacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafada beze görmek işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, çarelere ve çözümlere kavuşacağına işaret eder.

Rüyada bacakta beze görmek o kimselerden menfaat göreceğine, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, mutlu olmanın yollarını bulacağına inanılır.

Rüyada beze yemek hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, borçların bir türlü ödenemeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments