Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsü büyük görmek

Rüyada göğsü büyük görmek

Rüyada göğsü büyük görmek yaşam kolaylığı içine gireceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, gelişim içine gireceğine, stres içinde günler geçireceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, gülmeye hasret kalacağına, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada göğsü büyük gördüyseniz:

  • Yardım etmeniz gereken kişiler olabilir.

Rüyada göğsünün büyük olduğunu görmek üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir göğsünü büyük görmek malının ve aşının da çoğalacağına, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada göğsü büyük görmek işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göğe zıplamak çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına alamet eder.

Rüyada göğsü kanamak yanlış yatırımlar yapılacağına, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya yorulmaktadır.

Rüyada gökten kül yağdığını görmek üzüntü verici olaylar yaşanacağına, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökhan ismini duymak eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, kurtuluşu bulacağına delalet eder.

Rüyada göğsünde süt olduğunu görmek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments