Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsünün büyük olduğunu görmek

Rüyada göğsünün büyük olduğunu görmek

Rüyada göğsünün büyük olduğunu görmek evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına alamet eder.

Rüyada göğsünün büyük olduğunu gördüyseniz:

  • Çevrenizde bazı huzursuzluk olabilir.

Rüyada bir göğsünü büyük görmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, zor günlerin biteceğine delalet eder.

Rüyada göğsü büyük görmek sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, hastalıkların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada göğsünün büyük olduğunu görmek kötü kimselerin ağına düşeceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine delalet eder.

Rüyada göğsünü ellemek dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine inanılır.

Rüyada gök gürültüsünden korkmak kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada göğs görmek çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göğsü olmayan kadın görmek maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına delalettir.

Rüyada göğsünün açık olduğunu görmek yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, çok güzel adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments