Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsünü yarmak

Rüyada göğsünü yarmak

Rüyada göğsünü yarmak kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, yoksulluğa yorulmaktadır.

Rüyada göğsünü yarmak gördüyseniz:

  • Başkalarının görevlerini üstlenmeniz durumunda zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada göğsünü yarmak sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada dağı yarmak ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine yorulur.

Rüyada kafasını yarmak babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine alamet eder.

Rüyada yardimci olmak hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada odun yarmak bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine delalettir.

Rüyada birinin başını yarmak kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kayısı yarmak maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, kazancının çoğalacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada para yardim etmek yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments