Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su bastığını görmek

Rüyada su bastığını görmek

Rüyada su bastığını görmek kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, borçlarını ödeyeceğine, mevcut konforunun da devam edeceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına işarettir.

Rüyada su bastığını gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde ise, kararsızlık, çift yönlü durumlar, halsizlik veya belirsizlik ön plana çıkabilir.

Rüyada etrafı su bastığını görmek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine işaret eder.

Rüyada komşunun evini su bastığını görmek karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bahçeyi su bastığını görmek iş öğreneceğine, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine yorulur.

Rüyada evin içini su bastığını görmek zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evi su bastığını görmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, elinin dara düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada okulu su bastığını görmek kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada su bastığını görmek duraklama yaşanacağına, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına inanılır.

Rüyada suya bastığını görmek haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments