Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlandığın erkeği görmek

Rüyada hoşlandığın erkeği görmek

Rüyada hoşlandığın erkeği görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, kendine geleceğine, bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada hoşlandığın erkeği gördüyseniz:

  • Bazı kişiler ilişkinizde uzlaşmak için sizden vermekten hoşlanmayacağınız ödünler bekleyebilirler.

Rüyada başka erkekten hoşlanmak çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına işarettir.

Rüyada hoşlandığın erkekle evlenmek bazı konularda önayak olunacağına, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına alamet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın erkekle sevgili olmak kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, hayatın mutluluk içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada bir erkekten hoşlandığını görmek zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına rivayet eder.

Rüyada hoşlandığın erkeğin sevgilisi olduğunu görmek aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığın erkekten hoşlanmak eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, içinin ferahlayacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada başka bir erkekten hoşlanmak vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin senden hoşlandığını görmek kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments