Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğin hoşlandığını görmek

Rüyada bir erkeğin hoşlandığını görmek

Rüyada bir erkeğin hoşlandığını görmek çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, iş hayatında günah işleyeceğine, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, aradaki buzların eritileceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine delalet eder.

Rüyada bir erkeğin hoşlandığını gördüyseniz:

  • Rekebet ortamları yeteneklerinizi, tecrübenizi veya bilginizi gösterme şansı sunabilir.

Rüyada hoşlandığın erkekle konuşmak amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, başarısının çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığın erkekten hoşlanmak illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine alamet eder.

Rüyada hoşlandıgı erkek görmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine delalettir.

Rüyada hoşlandığın erkeği görmek ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine delalet eder.

Rüyada hoşlandığın erkeği başka kızla görmek mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine inanılır.

Rüyada hoşlandığın erkeği öpmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın erkeğin sevgilisi olduğunu görmek hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, işinden ekmeğinden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hoşlandığı erkekle öpüşmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, huzurlu günlerin biteceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments