Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlandığı erkeği görmek

Rüyada hoşlandığı erkeği görmek

Rüyada hoşlandığı erkeği görmek sevdikleri ile kavuşacağına, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hoşlandığı erkeği gördüyseniz:

  • Sizden istenilenleri net olarak anlayana kadar sorular sormanız gerekebilir.

Rüyada hoşlandığın erkeği öpmek maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada hoşlandığı erkekle konuşmak hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, işten yana şansının açık olacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir erkekten hoşlandığını görmek ekmeğinin ve kazancının artacağına, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine delalettir.

Rüyada tanımadığı bir erkekten hoşlanmak yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, hayatı ile bazı kararlar vereceğine tabir olunur.

Rüyada hoşlandığı erkekle öpüşmek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına inanılır.

Rüyada hoşlandığı erkeği öpmek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada hoşlandığın erkekle konuşmak gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, büyük işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada tanımadığın erkekten hoşlanmak birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, yönetici makamına geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments