Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka erkekten hoşlanmak

Rüyada başka erkekten hoşlanmak

Rüyada başka erkekten hoşlanmak fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine işaret eder.

Rüyada başka erkekten hoşlanmak gördüyseniz:

  • Anlaşmalarda özenli olmanız durumunda yüksek harcamalarınızı ya da ödemelerinizi hafifletebilirsiniz.

Rüyada başka bir erkekten hoşlanmak kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada hoşlandığın erkeği başka kızla görmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada başka erkekten hoşlanmak başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına tabir olunur.

Rüyada başka birinden hoşlanmak çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine inanılır.

Rüyada hoşlandığı erkeği görmek endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına yorulur.

Rüyada hoşlandığın erkeği öpmek maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, yapılan planların alt üst olacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada hoşlandığın erkekle evlenmek parasının her geçen gün artacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine inanılır.

Rüyada hoşlandıgı erkek görmek büyük kazanç sağlanacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments