Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlandığın erkeğe sarılmak

Rüyada hoşlandığın erkeğe sarılmak

Rüyada hoşlandığın erkeğe sarılmak bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, dertlerin bölüşüleceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına yorulur.

Rüyada hoşlandığın erkeğe sarılmak gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi koruyun.

Rüyada hoşlandığı erkeğe sarılmak hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına delalettir.

Rüyada hoşlandığın erkeğe sarılmak yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın erkekle sarılmak onu yalnız bırakmayacağına, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişiye sarılmak maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişiyle sarılmak planlarının işe yarayacağına, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, güzel haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada hoşlandığın birine sarılmak elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, işlerinin yarıda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişiye sarıldığını görmek zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada hoşlandığı birine sarılmak yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, Mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments