Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlandığın erkekle öpüştüğünü görmek

Rüyada hoşlandığın erkekle öpüştüğünü görmek

Rüyada hoşlandığın erkekle öpüştüğünü görmek umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine yorulur.

Rüyada hoşlandığın erkekle öpüştüğünü gördüyseniz:

  • Hiç bir zaman nezaket kurallarını aşmadığınız için, ortaya çıkan şartlara da rahatlıkla uyum sağlayacaksınız.

Rüyada hoşlandığı erkeğe sarılmak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, kazancında da artış meydana geleceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hoşlandıgı erkek görmek kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, istediği zaman yeni işler kurabileceğine, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın erkekle öpüştüğünü görmek atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, kötü kişilerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada hoşlandığı erkeğin elini tutmak işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir erkekten hoşlandığını görmek çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına delalettir.

Rüyada hoşlandığın erkek tarafından öpülmek işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın erkekle öpüşmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir erkekten hoşlanmak bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments