Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkekten hoşlanmak

Rüyada erkekten hoşlanmak

Rüyada erkekten hoşlanmak insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, bir organizasyona katılacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, aile hayatında sevinileceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına inanılır.

Rüyada erkekten hoşlanmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları görmezden gelmek yerine kararlı şekilde üzerine gitmeyi tercih edebilirsiniz.

Rüyada hoşlandığın erkekle konuşmak hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın erkeğe sarılmak çok büyük kötülemeler yapılacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hoşlandıgı erkek görmek yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın bir erkekten hoşlanmak toparlanmasının da uzun süreceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada hoşlandığın erkeği öpmek ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada hoşlandığın erkekle el ele tutuşmak evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına işarettir.

Rüyada bir erkeğin senden hoşlandığını görmek beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada hoşlandığın erkeği başka kızla görmek bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, geçiminin zor hale geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments