Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlandığı erkekle telefonda konuşmak

Rüyada hoşlandığı erkekle telefonda konuşmak

Rüyada hoşlandığı erkekle telefonda konuşmak üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, halsizleşeceğine, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına inanılır.

Rüyada hoşlandığı erkekle telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin gerçekçi olmasını istiyor olabilirsiniz.

Rüyada hoşlandığı erkekle telefonda konuşmak doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına delalettir.

Rüyada hoşlandığın kişiyle telefonda konuşmak ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada hoşlandığı erkekle konuşmak evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın erkekle konuşmak rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına inanılır.

Rüyada telefonla erkekle konuşmak rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkekle telefonda konuşmak yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, farklı iş alanlarına yöneleceğine tabir olunur.

Rüyada telefonda bir erkekle konuşmak sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına rivayet eder.

Rüyada erkek arkadaşla telefonda konuşmak eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments