Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkekle sigara içmek

Rüyada bir erkekle sigara içmek

Rüyada bir erkekle sigara içmek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, cesaretini yeninden toplayacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine inanılır.

Rüyada bir erkekle sigara içmek gördüyseniz:

  • Aslında sezgilerinize güvenmelisiniz.

Rüyada erkekle sigara içmek mesleğindeki verimliliğinin artacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine işarettir.

Rüyada bir erkekle sigara içmek kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada babanın yanında sigara içmek kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına delalet eder.

Rüyada ölüyle sigara içmek eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, sıkıntılarını atacağına, özel hayatının renkleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz sigara içmek iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada babanın karşısında sigara içmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada karşılıklı sigara içmek hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada keyifle sigara içmek sağlık sorunları ile uğraşılacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments