Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz sigara içmek

Rüyada beyaz sigara içmek

Rüyada beyaz sigara içmek aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, tecrübelerini aktaracağına, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, sevinçli haberlere, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına işarettir.

Rüyada beyaz sigara içmek gördüyseniz:

  • Liderlik rolüne soyunabilirsiniz.

Rüyada beyaz sigara içmek şöhret ve hayır getireceğine, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, güzel haberler alacağına tabir olunur.

Rüyada tütün sigara içmek kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına işaret etmektedir.

Rüyada efkarlı sigara içmek işlerinde yenilikler yapacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, gülen yüzünün de solacağına delalettir.

Rüyada okulda sigara içmek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine işarettir.

Rüyada biriyle sigara içmek dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine yorulur.

Rüyada uzun sigara içmek iç huzurunun yerinde olacağına, yeni kişilerle tanışacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine yorulur.

Rüyada oruçlu iken sigara içmek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle sigara içmek sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments