Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanın karşısında sigara içmek

Rüyada babanın karşısında sigara içmek

Rüyada babanın karşısında sigara içmek dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, elinin bollaşacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına işarettir.

Rüyada babanın karşısında sigara içmek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın yararına, önemli bir işten ya da olası bir karşı cins ilişkisinden vaz geçebilirsiniz.Gerek iş ilişkilerinizde, gerek duygusal ilişkilerde bağımsızlık ihtiyacı duymanız olasıdır.

Rüyada babanın karşısında sigara içmek olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına delalet eder.

Rüyada babayla sigara içmek çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine tabir olunur.

Rüyada babanın yanında sigara içmek uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, manevi olarak ferahlayacağınıza tabir olunur.

Rüyada babayla karşılıklı sigara içmek her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine işaret eder.

Rüyada babasının yanında sigara içmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine inanılır.

Rüyada babaya karşı gelmek herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, fakir fukaraya yardım edeceğine delalettir.

Rüyada kırık sigara içmek bekarlar için mutlu bir karşılaşma, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada biriyle sigara içmek hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments