Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanın yanında sigara içmek

Rüyada babanın yanında sigara içmek

Rüyada babanın yanında sigara içmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi açıdan dibe vurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada babanın yanında sigara içmek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun karşı cins ilişkilerinizle ilgili bir tercihte bulunma durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada babanın yanında sigara içmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına alamet eder.

Rüyada babasının yanında sigara içmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine delalettir.

Rüyada annenin yanında sigara içmek işlerin bir anda yoluna gireceğine, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına tabir olunur.

Rüyada babayla sigara içmek malının artmasını sağlayacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada babanın karşısında sigara içmek rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada babayla karşılıklı sigara içmek deşarj olacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına alamet eder.

Rüyada babasını yanında görmek hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin sigara içmek kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments