Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keyifle sigara içmek

Rüyada keyifle sigara içmek

Rüyada keyifle sigara içmek özgürlüklerine sahip çıkan rüya sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada keyifle sigara içmek gördüyseniz:

  • Uzun süredir beklettiğiniz bazı planlarınızı yürürlüğe koyabilir, isteklerinizi elde etmek için harakete geçebilirsiniz.

Rüyada keyifle sigara içmek ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, büyük sorunların yaşanacağına, rahatlığa erileceğine alamet eder.

Rüyada keyifli olmak hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine yorulur.

Rüyada keyifsiz olmak girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, yanlış işlere girip mutsuz olacağına delalet eder.

Rüyada eşinin sigara içmek araba alınacağına, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, hayallerin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken sigara içmek ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşla sigara içmek kalp kırmaya, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, çevre değiştireceğine işaret eder.

Rüyada evde sigara içmek sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlıkta sigara içmek sonra kendi işini kuracağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments