Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karşılıklı sigara içmek

Rüyada karşılıklı sigara içmek

Rüyada karşılıklı sigara içmek kucaklaşacağına, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada karşılıklı sigara içmek gördüyseniz:

  • Değişik şeyler deneyebilir, değişik yerlere gidebilir, değişik işlerle uğraşabilir veya icatlarınızla göz doldurabilirsiniz.

Rüyada babayla karşılıklı sigara içmek değişik insanlarla karşılaşacağına, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine inanılır.

Rüyada karşılıklı sigara içmek devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada karşılıklı kahve içmek heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine inanılır.

Rüyada karşılıklı şarap içmek keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada karşılıklı çay içmek duygusallığın ön plana çıkacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine alamet eder.

Rüyada karşılıklı içki içmek konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye tabir olunur.

Rüyada karşılıksız aşkını görmek kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, uğradığı zararları telafi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karşılıklı oyun havası oynamak rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments