Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkekle sigara içmek

Rüyada erkekle sigara içmek

Rüyada erkekle sigara içmek yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, sorunlarının yakında biteceğine, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada erkekle sigara içmek gördüyseniz:

  • Hangi konularda sözler verdiğinizi, uzlaştığınızı veya imzalar atacağınızı tüm detaylarıyla kavramadan veya belli sorular sormadan harekete geçmemenizde fayda var.

Rüyada bir erkekle sigara içmek hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, borçlarının azalacağına inanılır.

Rüyada erkekle sigara içmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki sigara içmek bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, gelirinin giderinden fazla olacağına delalettir.

Rüyada eşinin sigara içmek olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına işaret eder.

Rüyada kahve sigara içmek rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, refah düzeyinin yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarma sigara içmek rızkın da ömür boyu süreceğine, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarla sigara içmek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sigara içmek istemek yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, ters giden durumların düzeleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments