Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkekle fotoğraf çekilmek

Rüyada bir erkekle fotoğraf çekilmek

Rüyada bir erkekle fotoğraf çekilmek bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir erkekle fotoğraf çekilmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler beklenmedik şekilde size ya da hizmetlerinize veya planlarınıza destek verebilir ya da bazı vaatlerde bulunabilirler.

Rüyada bir erkekle fotoğraf çekilmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, kendi işinin başına geçeceğine işaret eder.

Rüyada fotoğrafı çekilmek birikimlerine büyük zarar  geleceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına yorulur.

Rüyada fotoğraf çekildiğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada fotoğraf çekilmek bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle fotoğraf çekilmek kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine yorulur.

Rüyada başkasının fotoğraf çekildiğini görmek yüceltileceği sözler duyacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkası tarafından fotoğraf çekilmek ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ünlülerle fotoğraf çekilmek yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments