Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fotoğraf çekildiğini görmek

Rüyada fotoğraf çekildiğini görmek

Rüyada fotoğraf çekildiğini görmek emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, gözünün yaşını sileceğine, dertlerin ve sorunların artacağına, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada fotoğraf çekildiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ilişkilerinizde daha esnek olmanızda fayda var.

Rüyada arkadaşınla fotoğraf çekilmek üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada ünlülerle fotoğraf çekilmek kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına delalet eder.

Rüyada habersiz fotoğraf çekilmek işlerinin sarpa saracağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, sevdiklerini de koruyacağına işaret eder.

Rüyada bir ünlüyle fotoğraf çekilmek uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik giyip fotoğraf çekilmek umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına işarettir.

Rüyada fotoğrafının çekilmesini görmek yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine delalettir.

Rüyada fotoğrafı çekilmek aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına delalettir.

Rüyada kendi fotoğrafının çekildiğini görmek sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments