Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlülerle fotoğraf çekilmek

Rüyada ünlülerle fotoğraf çekilmek

Rüyada ünlülerle fotoğraf çekilmek işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına işarettir.

Rüyada ünlülerle fotoğraf çekilmek gördüyseniz:

  • Hayatınızda olumlu değişiklikler yapmanıza faydası olabilecek yeni bağlantılar kurabilirsiniz.

Rüyada bir ünlüyle fotoğraf çekilmek kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına tabir olunur.

Rüyada ünlülerle fotoğraf çekilmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada ünlü birisiyle fotoğraf çekilmek çaresizleşeceğine, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına alamet etmektedir.

Rüyada ünlü biriyle fotoğraf çekilmek yüzünün her daim güleceğine, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çekilmiş fotoğraf görmek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına yorulur.

Rüyada gelinlik giyip fotoğraf çekilmek uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fotoğraf çekilmek kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada fotoğrafını çekildiğini görmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments