Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının fotoğraf çekildiğini görmek

Rüyada başkasının fotoğraf çekildiğini görmek

Rüyada başkasının fotoğraf çekildiğini görmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının fotoğraf çekildiğini gördüyseniz:

  • Olumlu ya da olumsuz ne yaşarsanız yaşayın, yepyeni başlangıçlar veya gözle görülür bir yükselme sizi bekliyor.

Rüyada fotoğraf çekilmek istemek üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Rüyada başkasının fotoğraf çekildiğini görmek küs kimselerin barışacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına delalet eder.

Rüyada bir erkekle fotoğraf çekilmek bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, güzelliklere rast gelineceğine alamet eder.

Rüyada fotoğrafı çekilmek kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyle fotoğraf çekilmek birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, zorlukların baş göstereceğine, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına işarettir.

Rüyada arkadaşlarla fotoğraf çekilmek huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çekilmek emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, şansın ve istikbalin açık olduğuna, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına inanılır.

Rüyada başkası tarafından fotoğraf çekilmek sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Sonğül

Rüyamda daha önçe erkek arkadaşim olan şimdi ayriyız onu ğördüm o birde yenğesi birde bir bayan üçü beraber fotoğraf çekiniyorlar ben onlara bakiyorum birde bakıyorumki yanindaki kadin hamile sonra ğidiyorlar ama erkek arkadaşim ayrı gitti